导航菜单
网站标志
点评搜索
点评详情
发布于:2018-10-9 01:46:35  访问:233 次 回复:0 篇
版主管理 | 推荐 | 删除 | 删除并扣分
Blomsterblanding
En sammensætning af ca. 40 anderledes stauder og toårige sommerblomster, hvor mange allerede blomstrer første år. Blandingen er meget velegnet til krukker, plantekasser, kanter og indbyde og består af to- og flerårige planter, er specielt sammensat til for at tiltrækker sommerfugle, bier, svirrefluer og mange andre af og til sommerens insekter. Det er der taget højde alt for i de færdige blomsterblandinger, som også indeholder både enårige og flerårige planter. Dermed får man omtrent fuld udbytte af blomsterblandingen allerede det første år. Ydermere sår de etårige arter (der normalt går til efter blomstringen) sig selv meget let, og man har dermed ligevis fornøjelse af dem lagt i flere år.
Når verden har fået lidt lune i marts/april udsås blomsterblandingen og der luges herpå for uønskede vækster. De drømmer hinsides og shopper løs af blomsterengs-lignende frøblandinger, men inden vi har fået frøet i jorden er det nærmest vokset til i brændenælder plus skvalderkål og de smukke valmuer så vi blot det første år.
Ifald du har anmeldt blomsterbrak, skal blandingen bestå bort mindst to forskellige frø- og nektarproducerende plantearter pr. m2. Der må aldeles ikke anvendes korn, raps eller majs, hverken i renbestand eller i en krydsning udelukkende af disse planter. Normalt vil de fleste flerårige planter først blomstrer året efter såning, derimod næsten alle de flerårige planter der indgår lagt i denne frøblanding, blomstrer allerede det samme år man bliver sået, såfremt engblandingen bliver sået før sankthans. Blomstermark er en hybrid af 21 forskellige 1-årige sommerblomster, der giver et flot og farverigt blomsterflor sommeren igennem Klik her alt for indhold af Blomstermark Såtidspunkt: Midt i april - primo juni.
Du bør benytte sig af blomsterblandingen på områder, der skal ligge urørte hen i flere år. Flerårige græsmarksblandinger med urter plus bælgplanter kan forbedre levevilkårene for bestøvende insekter og sikre en god produktion af insektbestøvede afgrøder. En vigtig viden til designer af græsmarksblandinger er, i den hensigt at forskellige blomsterarter tiltrækker anderledes insekter, men at mor og slæt påvirker blomstring.
Blomsterbrak: jordbehandling i foråret og isåning af frø- og nektarproducerende blanding senest 30. april. På marker anmeldt med afgrødekode 324 \"Blomsterbrak\", 325 \"MFO-Blomsterbrak\", 342 \"Bestøverbrak\" eller 343 \"MFO-Bestøverbrak\" skal du senest 30. april opfylde aktivitetskravet have begreb om at jordbehandle og iså en blomsterblanding. Hvis du anvender kløvergræs i jeres blomsterblanding til brak, vil du iblande andre frø- og nektarproducerende plantearter og dermed sikre dig, for at kløver og græs aldeles ikke bliver de dominerende plantearter.
Hvis du er sikret jordbehandlet dit areal, men alligevel ikke ønsker at udså en blomsterblanding, kan du ikke bruge arealet som MFO-brak i år. Opfyld til stedet dit MFO-behov impliceret de øvrige MFO-elementer. Ifald du har anmeldt dine brakarealer med enten `blomsterbrak` eller `bestøverbrak`, skal folk både jordbehandle og udså en blomsterblanding senest 30. april. Vær opmærksom på at de flerårige arter blomstrer lidt senere førnævnte første år end beskrevet, da de skal have lidt tid til at etablere sig.
Normalt håber de fleste flerårige planter først blomstrer året i overensstemmelse med såning, men næsten hver de flerårige planter som indgår i denne frøblanding, blomstrer allerede det ens år de bliver sået. Denne eng-blanding består vildblomster af 33 forskellige flerårige planter, herunder også græsarter, naturligt hjemmehørende i Danmark, se listen herunder. Frøblanding #4 er vores Luxus sammensat blanding der består af og til 15 forskellige plantearter som alle tiltrækker masser bort forskellige insekter.
Frøblanding, ligesom indeholder frø af temmelig forskellig størrelse, sås eksemplarisk på et groft harvet såbed hvor frøene spredes ovenpå jorden. Mange af de plantearter blandingen gemmer leverer også en astronomisk mængde frø henover eftersommer, efterår og vinter, og frøblandingen vil således også være til glæde og gavn for fuglevildtet senere på året. Etårig, flot og velduftende blanding af blomster- og krydderurtefrø m. v. specielt udvalgt alt for at tiltrække bier plus sommerfugle.
Vil du gerne have den nemme (og hovedsagelig økonomiske) løsning, kan man vælge denne blanding af og til frø af forskellige nemme og spiselige blomster - mange er etårige sommerblomster. Som vildt- og insektvenlig afgrøde søges blomsterblandingen primært af insekter, hvilket ligevis kan være gavnligt fortil en lang række fuglearter.
共0篇回复 每页10篇 页次:1/1
共0篇回复 每页10篇 页次:1/1
我要回复
回复内容
验 证 码
看不清?更换一张
匿名发表 
脚注信息

©2017 大众电脑    
友情链接:第一环评网 环保 数字化展厅 烟台大樱桃 天猫网购商城